КОИ СМЕ НИЕ?

3D Technical Solutions е инженерна фирма създаваща иновативни технически решения за производтвените проблеми на клиенти от световно ниво.

Нашата инженерна фирма

3D Technical Solutions е млада инженерна фирма, която осигурява консултантски, проектантски и инженерни услуги за създаването на оптимизирани производствени процеси и висококачествена индустриална екипировка.

За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, инвестирахме във високо квалифицирани инженери и инженерно ателие с богата производствена база. То ни дава възможност да изведем целия процес – от идея до производство и да разработваме нестандартни решения на нестандартни производствени проблеми.

Работим с мащабната визия, да вземем участие в оформянето на бъдещето на производствените иновации и това е причината голяма част от уменията на нашите инженери да са съсредоточени в изледователската и развойна дейност – R&D.

 

3D technical solutions инженерна фирма

Нашата цел

Нашата цел е да се превърнем в глобална консултантска и инженерна фирма, фокусирана върху развитието на производствените технологии.

Нашата мисия

Главната цел на нашите инженери е да помагат на малки и големи развиващи се бизнеси да достигат пълен производствен потенциал, без компромиси в качеството на прдукцията и безопасносста на труда 

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС?

znamee

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

Цялата си индустриална екипировка произвеждаме изцяло в България.

КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ

Произвеждаме индустриална екипировка с изключително винамние към качество. Така гарантираме дългият живот на техниката дори при 24/7 часова експлоатация.

ПАЗИМ ВИ ГЪРБА

Реагираме бързо при авария, за да минимализираме загубите от продължително спиране на производствения процес.

готови за разговор?

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ 

  •  ул. „Константин Костенечки“, 1784 7-mi 11-ti kilometar, Sofia
  •  088 426 5662

 

 

БЕЛЕЖКА

Естеството на работата ни често изисква пътуване по различни локации. За да сте сигурни, че сме на адрес ни звъннете предварително.