ИНЖЕНЕРНИ УСЛУГИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО

С пълен набор инженерни услуги за производството, детайлното познаване на индустрията и тясноспециализираните ни инженерни, осигуряваме на нашите клиенти точна експертиза и технологични решения от световно ниво.

R&D
ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ

                                                                          инженерни услуги

R&D е методът, по който се създават иновации. Той се основава върху проучване и разработване на нови процеси и технологии в сферите производство и машиностроене.

R&D
Инженерни услуги
Инженерни услуги

ПРОЕКТИРАНЕ

                                                            инженерни услуги

Проектиране на машини и съоръжения за производството. Изготвяне на пълна проектна документация. Изчертаване, изчисляване, 2D проектиране и 3D моделиране, с опция за прототипиране и производство.

АВТОМАТИЗАЦИЯ НА ПРОИЗВОДСТВОТО

                                                                                   инженерни услуги

Автоматизацията на производството представлява превръщане на ръчния труд в оперативен. Така всички дейности извършващи се на ръка могат да бъдат извършвани от производствени машини. Автоматизираме както единични етапи от производството, така и цели производствени линии.

Инженерни услуги за производството
Инженерни услуги

ОБРАТНО ИНЖЕНЕРСТВО

                                                                                                                               инженерни услуги

Обратното инженерство представлява деконструиране на даден обект, детайл или машина, за да се изследват неговите технически и производствени особености.

РЕМОНТ И ПОДДРЪЖКА НА ПРОИЗВОДСТВЕНА ТЕХНИКА

                                                                                 инженерни услуги

Предлагаме сервиз и поддръжка за производствената ви техника. Изработваме резервни части, ремонтираме стари машини, удължаваме живота на производствената ви техника с отлична поддръжка.

Инженерни услуги

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС ?

Контрол на качеството от началото до края
 • Затворен цикъл на производство
 • Сертификати за качество
 • Системи за контрол на качеството
Оптимизиран процес
 • Добра комуникация
 • Гъвкав и оптимизиран процес
 • Цялостни услуги за всички ваши нужди
Опитен инженерен екип на който можете да разчитате
 • Лично отношение
 • Познание за вашата индустрия
 • Дългогодишен опит

Нашият екип от инженери ще Ви преведе през целия процес – от идея до работещо решение.

Добрата комуникация с нашите клиенти стои в основата на успешните ни проекти. Работим рамо до рамо с Вас за изграждането точни и ясни технически изисквания, държим Ви в течение на всички етапи от проекта и предваритебно обсъждаме с Вас всяко решение.

Подписваме договор, който да гарантира интересите и на двете страни, за да си осигурим сигурни и спокойни работни отношения.

Оставаме налиния и след края на проекта. Можете да разчитате на нас за въвежда на техниката в екплоатация, обучаване на персонал, поддръжка и бърза реакция при авария.

Подхождаме индивидуално към всеки проект. Можем да комбинираме гореизброените инженерни услуги, за да създадем най-оптималното решение за вашия производствен проблем.

 

Ако се интересувате от проектиране и производство на детайли и резервни части в единични бройки и малки серии разгледайте, какво предлага и нашето инженерно ателие.

НЕ СТЕ СИГУРНИ ОТ КАКВИ ИНЖЕНЕРНИ УСЛУГИ СЕ НУЖДАЕТЕ?

Ако не сте сигурни, защо производството ви се забавя и защо имате значително количество брак, се свържете с нас за консултация. Ще обсъдим възможните проблеми и подходящите подходи за решаването им.

инженерни услуги за производството

Нашите машини и съоръжения

CNC (ЦПУ) Машини

Произвеждаме CNC машини (машини с цифрово програмно управление, ЦПУ). Осигуряващи автоматизация на разнообразни обработващи процеси и оптимизация на производството.

Шнекови транспортьори

Произвеждаме шнекови (винтови) транспортьори, предназначени за  транспортиране на течни и насипни продукти.

Пневматични и хидравлични инсталации

Произвеждаме пневматични и хидравлични инсталации за задвижване на технологично оборудване.

Промишлен Миксер

Произвеждаме промишлени миксери – машини за смесване на материали, които осигуряват отлична хомогенност на смесите и постояннство на качеството. Всеки промишлен миксер е съобразен със специфичните нужди на конкретното производство.

Силози

Произвеждаме силози за съхранение на наспини матириали. Силозите са подходящи за предпазване от атмосферни условия на зърно, цимент, пясък, фуражи, въглища и др.

Бутални Помпи

Произвеждаме висококачествени бутални помпи за високо налягане, с дълъг живот и висока надеждност.

Агрегатни машини

Произвеждаме агрегатни машини предназначени за цялостна обработка на един детайл. Те са добър вариант при модернизиране на производството.

Хомогенизатори

Произвеждаме висококачествено промишлено смесващо оборудване хомогенизатори или т.н. смесителни машини според специфичните изисквания на конкретното производство. Хомогенизаторите са подходящи за образуване на суспензии или емусии чрез смесване, разбъркване, дисперсия, хомогенизация, емулгиране, смилане и други процеси.

Дюзи и разпръсквачи за агресивни материали

Произвеждаме дюзи и разпръсквачи за агресивни химикали, с необходимите технически спецификации, за дълъг живот и ефективна работа.

готови за разговор?

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ 

 •  ул. „Константин Костенечки“, 1784 7-mi 11-ti kilometar, Sofia
 •  088 426 5662

 

 

БЕЛЕЖКА

Естеството на работата ни често изисква пътуване по различни локации. За да сте сигурни, че сме на адрес ни звъннете предварително.