R&D – Изследователска и развойна дейност

Основната задача на R&D, Изследователска и развойна дейност, е разработване на производствени иновации, процеси и машини, за развиващи се производства от всички отрасли на промишлеността.

Кой се нуждае от изследователска и развойна дейност (r&d)?

R&D – Изследователската и развойна дейност, може да помогне на всяко производство търсещо развитие. Разработките при производствените машини и процеси са начин да подсигурите бъдещето и рентабилността си.

R&D е и решението за бизнеси, чийто производствен потенциал е ограничен от:

  • наличните технологии
  • стари машини 
  • бавен производствен процес
  • нефункционални обработващи процеси

 

R&D | Технологични иновации | Производствени иновации

какво имаме предвид под R&D и производствени иновации?

1. Разработки на нови продукти за крайния потребител

R&D е начинат да намерите иновативни решения на специфичните проблеми на вашите клиенти. Овладяването на последните технологии ще Ви даде по-всеобхватен поглед над бранша и ще Ви създадете условия за излизане на водещи пазарни позиции.

Създавайки напълно нови продукти фирмите инвестиращи в R&D са по-добре подготвени да служат на клиентите си и по-приспособими в бързопроменящата се технологична обстановка.

НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ МАШИНИ

Машините са неразделна част от производствените процеси. Инвестиции в изследователска и развойна дейност (R&D) Ви дават достъп до най-добрите технологии и системи в световен мащаб.

2. РАЗРАБОТКИ НА НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ технологии

Производствените иновации имат различни приложения. Могат да се проектират машини за производство на нови крайни продукти или да се използват, за да подобрят техническите характеристики на вече съществуващата продуктова база.

R&D инвестицийте в производството могат да оптимизират поточната линия, да повишат качеството на продукцията и да намалят времето за производство.

НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРОЦЕСИ

R&D значително изменя производствените процеси в последното десетилетие. Основните акценти са в устойчивото развитие, намаляване на отпадъчните продукти, използване на рециклирани материали и удължаване на живота на продукцията.

какво ще получите от 3D TEHNICAL SOLUTION?

  • На първо място, лично отношение и внимание към детайла. Всеки наш клиент има специфични нужди, на които можем да отговорим с гъвкав работен процес и отлична комуникация.

 

  • R&D  услугата ни  включва завършено и работещо решение, с пълна техническа документация, минало всички фази на проучване и 3D визуализации с детайлно техническо и функционално изследване.

 

  • За проекти със сериозни технически изисквания предлагаме опции за прототипиране с експериментално тестване и лабораторни анализи.

 

  • Предлагаме опция за производство, до фаза готов продукт и въвеждане в експлоатация.
R&D Производствени иновации

готови за разговор?

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ 

  •  ул. „Константин Костенечки“, 1784 7-mi 11-ti kilometar, Sofia
  •  088 426 5662

 

 

БЕЛЕЖКА

Естеството на работата ни често изисква пътуване по различни локации. За да сте сигурни, че сме на адрес ни звъннете предварително.