Производство на машини с цифрово програмно управление - CNC рутери

Едно от основните направления на 3DTS e производството на CNC машини като рутери, дървообработващи машини и центри, фрези, стругове, лазери, плазми, водоструйни и др. Използавните системи за цифрово програмно управление (ЦПУ, CNC) предлагат истинска 3D обработка с възможност за добавяне на 4та и 5та ос. Освен производство на машини с ЦПУ 3DTS предлага и услуги свързани с поддръжката и ремонта на машини с CNC, както и създаване на постпроцесор.

При проектирането и производството на нашите машини 3DTS акцентира върху потребностите на клиента. Всяка машина означава високо качество, надежност и висока производителност, на достъпни цени за максимален брой потребители.

Данни:

CNC Рутер

Конструкция:

Алуминиева, стоманена или епокси гранит
Брой оси: 3 до 5
Ходове: X  от 2000 до 4000 мм, У от 1000 до 1400 мм, Z от 150 до 550 мм
Скорости: до 30000 мм/мин
Шпиндел: Mechatron от 3 до 7 kW с ръчна или автоматична смяна. Също така разработваме и други шпинделни установки по желание на клиента. Ако имате друга машина на ISO30 стандарт например, можем да предложим и новата ви машина със този стандарт.
Srhrink fit дорници: Вече може спокойно да работите с този тип дорници, защото предлагаме и машина за смяна на фрезерите. Така вече можете на бюджетна цена да сте най-актуални на пазара. За повече информация може да проверите тук.
Упрвление: TSDM, базирано на LINUX операционна система. Дава възможност за гъвкаво програмиране на ладера. Това позволява едновременно управление до 9 оси. Възможност да се връзват към CNC системата различни актуатори, като AC серво моторори, DC серво мотори, стъпкови серво мотори и хибриди. Също така могат да се включват до 24 външни актуатори и сензори.
Задвижване: серво мотори
СВД и Линейни направляващи: PMI, Bosch Rexroth или THK. Според изискванията на клиентите ни за точност на обработките и позиционирането можем да въоръжим всяка линейна ос със различни механични компоненти. За някои дори произвеждаме собствени лагерни тела - опори, за да управляваме прецизно предварителния натяг.
Система за охлаждане: МОТ, Мъгла или въздух
Система за централно мазане - Също предлагаме гъвкави решения според необходимостта за работа и поддръжка. Вариантите са от ръчно мазане във всяка точка през интеравал от време, през ръчно мазане от централна конзола, до абсолютно автоматизирано централно мазане. Според типа на лагерните тела, и предписанията на производителите им подготвяме системите да работят както с масло, така и с грес.
Система за отвеждане на стружките
Възможност за работа с всяка CAM ситема. Голямата известност и налагането на LINUXCNC в цял свят води до това, че почти няма CAM софтуер, при който да липсва постпроцесор за LINUX. В случай, че все пак няма такава опция, ние изготвяме за нашите клиенти постпроцесори.

Цени от 30 000,- лв без ДДС
Запитване: office@3dts.bg