ИНЖЕНЕРНО АТЕЛИЕ

Добре дошли в инженерното ателие на 3D Technical Solution. Тук можете да откриете пълен набор инженерни услуги за производство на резервни части, детайли и нестандартно оборудване.

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ И ДЕТАЙЛИ ПО ПОРЪЧКА

Основното предназначение на нашето инженерно аталие е производството на резервни части и детайли по поръчка, с отлично качество и технически характеристики.

Може да проектираме и произведем резервни части за:

 • автомобили
 • други моторни превозни средства
 • производствени и транспортни машини
 • битова техника
 • нестандартни съоръжения и др.
резервни части

Имамe ли изисквания за количества?

Нямаме изисквания за минимални количества. Произвеждаме резервни части, детайли и нестандартни съоръжения в малки серии и единични бройки без това да се отрази на качеството или цената.

С каква техника работим в нашето ателие?

Разполагаме с богата производствена база и най-съвременно оборудване, включително техника за 3д принтиране и сканиране на детайли, CNC машини (ЦПУ машини), инженерен софтуер. Това ни позволява да работим без компромиси от към качество и прецизност.

Какви услуги можем да ви предложим?

Asset 4

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектираме стандартни и нестандартни детайли и резервни части, с различни функции и характеристики.

ЕДНО

ПРОТОТИПИРАНЕ И ТЕСТВАНЕ

Изготвяме експериментално решение и провеждаме техническо изследване с прототипи и 3D софтуер на форма, функции и материали.

Asset 5

ПРОИЗВОДСТВО

Разполагаме с богата производствена база и възможност да произвеждаме детайли и части по поръчка, в единични бройки и малки серии.

ПРОЕКТИРАНЕ

Първи и основен етап от производството на резервни части, детайли и съоръжения. При проектирането на обекта изясняваме всички размери, материали и форми за да гарантираме максимална функционалност и устойчивост.

Какво ни е нEобходимо за да започнем да проектираме?

Имаме готовност да работим със и без техническа документация, включително:

 • Чертежи
 • Скици
 • Мостри
 • Компютърни файлове

Можем да създаден скица и само по идея на клиента.

Преди започване на робтата оформяме датайлни технически изисквания за формата, размера и функциите, на които задължително трябва да отговаря произведения детайл. Така Ви гарантираме, че ще получите прецизни части и детайли, които да отговорят напълно на вашите нужди.

резервни части
части по поръчка

ПРОТОТИПИРАНЕ И ТЕСТВАНЕ

Първи и основен етап от производството на резервни части, детайли и съоръжения. При проектирането на обекта изясняваме всички размери, материали и форми за да гарантираме максимална функционалност и устойчивост.

Кога използваме прототипиране и тестване?

Предизивкателствата са това, което ни кара да обичаме работата си. За проекти със сложна концепция и технически изисквания изготвяме модели и прототипи. Провеждаме опитни изпитания с различни форми и материали до пълно изготвяне на оптимално решение, гарантиращо качество и функционалността.

Можем да създадем прототип и по ваша заявка. Ако искате по-подробен поглед над проекта, можем да Ви представи прототипи на детайла, за да потвърдите размери, сечения, форми и др.

ПРОИЗВОДСТВО

Първи и основен етап от производството на резервни части, детайли и съоръжения. При проектирането на обекта изясняваме всички размери, материали и форми за да гарантираме максимална функционалност и устойчивост.

какво можем да произведем за вас?

1. Проектиране и Производство на резервни части

Производственото на части е добра алтернатива, когато те са трудно откриваеми или се налага тяхното поръчване от чужбина. По-този начин спестявате време от търсене и пари от доставка.

При производството на резервни части можем да подобрим техните характеристики, материали и конфигурации, за да удължим живота им и да подобрим функционалността им.

Произведените от нас части са абсолютно идентични с оригинала. Не правим компромиси с материалите, качеството или прецизността.

 

части по поръчка
Производство на резервни части

2. Проектиране и производство на стандартни и нестандартни детайли 

Можем да произведем, както обикновенни детайли, така и такива със сложна форма и функции. Включинтелно:

 • Ротационни детайли
 • Фрезови детайли
 • Нестандартни детайли по клиентска заявка

При проектиране на детайли и техника със сложни технически изисквания можем да предложим опции за макетиране и прототипиране, по различни технологии и материали.

3. Проектиране и Производство на нестандартни съоръжения 

Създадохме нашето ателие, за да дадем свобода на нашата любов към инженерството. Търсим нови предизвикателства, нови идеи и нови знания, а нашите инженери са в готовност да разработят и реализират най-нестандартните решиния. Списъкът с любимите ни проекти включва проектиране и изработка на безмоторни самолети, дронове и роботи.

Очакваме с нетърпение да чуем Вашите идеи.

Готови за разговор?

EV front cover
CNC router 3DTS
custom air plane seat 2
грундиране epoxy

КЪДЕ ДА НИ НАМЕРИТЕ 

 •  ул. „Константин Костенечки“, 1784 7-mi 11-ti kilometar, Sofia
 •  088 426 5662

 

 

БЕЛЕЖКА

Естеството на работата ни често изисква пътуване по различни локации. За да сте сигурни, че сме на адрес ни звъннете предварително.