инженерно-консултантска фирма

Ние сме инженерно-косултантска фирма в областта на R&D разработките за производствени предприятия. Помагаме на български и интернационални производства да поддържат високо ниво на конкуретноспосбност, чрез разработване и въвеждане на иновации в промишлеността.

Повече за 3d technical Solutions

3D Technical Solutions разсте и се развива постоянно, за да обогати своята експертиза и да отговори на променящите се нужди на индустриалните си партьори и колебанията на световния пазар. 3D Technical Solutions разработва иновативни решения за индустриални роботи и специализирана техника. В единични бройки или серийни производства, за малки и големи предприятия, гледайки към бъдещето на индустрията.

Нашата цел е да се превърнем в глобален партньор за развитие и световни иновации.

Специализирани машини || Нови производствени технологии

Партньор в РАЗВИТИЕто НА БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ

Вярваме в конкуретноспособността на българските предприятия. Стремежът ни е да катализираме тяхната трансформация във водещ иновационен прозиводствен център.

 

Машини изцяло произведени в европейския съюз

Всички наши разработки, както и последвалото производствот на машини и инструментална екипировка се извършва изцяло в границите на европейския съюз.

 

Специализирани машини || Нови производствени технологии

КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ НАС?

znamee

ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ

Цялата си индустриална екипировка произвеждаме изцяло в България.

КАЧЕСТВО И НАДЕЖДНОСТ

Произвеждаме индустриална екипировка с изключително винамние към качество. Така гарантираме дългият живот на техниката дори при 24/7 часова експлоатация.

ПАЗИМ ВИ ГЪРБА

Реагираме бързо при авария, за да минимализираме загубите от продължително спиране на производствения процес.

Готови ли сте да се възползвате от предимствата на специализираната техника?